Speciaal voor onze professionele klanten ontwikkelde DreamTeam-Animaties het concept ‘Kids Total Eventing’. Op uw vraag werken wij voor u het ideale animatiepakket uit voor uw bedrijfsevenement. Van brainstorm tot afgewerkt event en nabespreking, wij gaan met u mee en zorgen voor de perfectie. Door onze grote hoeveelheid vrijwilligers en eigen materiaal zijn wij snel inzetbaar. Wijzigingen kunnen in een mum van tijd doorgevoerd worden en het grootste voordeel is dat we u een goede prijs/kwaliteitsverhouding kunnen aanbieden voor uw bedrijfsevenement!

Wanneer uw aanvraag binnen komt, beginnen we met een grootse brainstorm. Kinderanimatie kan gaan van het thema draken tot golf, Halloween of de nieuwste TV-serie, we draaien er ons hand niet voor om. Naast onze eigen ideeën kunnen we ook rekenen op de steun van onze creatieve cel, mensen die in het onderwijs staan of met jongeren samen werken en veel ervaring hebben met kinderanimatie, zij weten dus wat er leeft. U krijgt dus sowieso een uniek en trendy voorstel.

Zodra het eerste ontwerp vorm krijgt, koppelen we dit naar u terug. Met uw feedback gaan we weer aan de slag tot we uiteindelijk een gefinaliseerde offerte voor uw bedrijfsevenement kunnen voorleggen. Wanneer die wordt goedgekeurd beginnen we aan de uitwerking van uw project. De dag zelf voorzien we niet alleen gekwalificeerde artiesten en gediplomeerde freelancers en jobstudenten, maar ook coördinatie door ons eigen team. Op die manier maken we met onze kinderanimatie tientallen kinderen gelukkig. En u en/of uw klant, uiteraard.

 

Enkele projecten die we reeds realiseerden:

  • WR luiertaart bouwen en luiermodeshow voor Kruidvat i.o.v. O’Sérieux Sinds 2 jaar verzorgt DreamTeam-Animaties een marketing event (rond het thema baby’s) voor Kruidvat.
  • Amai, m’n (h)oren-campagne (dispenser) i.o.v. provincie Antwerpen Vanaf 2011 zit de provinciale campagne tegen gehoorschade in een nieuw jasje, nu met DB-meter en oortjes-dispenser…
  • Productlancering rond “Ice Age” voor FOX i.o.v. MTV Networks Ons team gaat geen enkele uitdaging uit de weg, dus bouwden we een stand op Rock Werchter voor een actie van Ice Age 3.
  • Klantenevent “ladies night” voor Intratuin Een ludiek klantenevent organiseren in een tuincentrem, weerom een welgekome uitdaging!
  • Family Day voor Mercedes-Benz Benelux Al 3 jaar op rij kiest Mercedes-Benz voor de professionele aanpak van DreamTeam-Events voor de organisatie van hun Family Day.
  • Creatieve uitwerking halloweenevent voor Oceade i.o.v. Wondergarden Een klantenevent, dat is dagelijkse kost. Maar een show rond thema halloween in een subtropisch zwembad, dat is een hele andere uitdaging…
  • Bedankingsfeest vrijwilligers (jeugdwerkers) voor Stad Antwerpen Een op maat gemaakt spel (ford boyard) dat gespeeld werd in een oud fort met in de hoofdrol een reusachtige gong.
  • Teambuildingsdag voor Stedelijk Onderwijs Antwerpen Een leuke teambuildingsdag met workshops, een teambuildingsspel, een spetterende show en een aandenken op een mooie locatie.
  • Lancering nieuwe Geberit-wc op de badboot te Antwerpen i.o.v. O’serieux Een last-minute productie in het water, een echte uitdaging…
  • En vele andere…